Menu
O nama

O nama

Robinia je radionica za dizajn i izradu nameštaja i enterijera, osnovana 2004. godine u Beogradu. Od svog osnivanja, usmereni smo na realizaciju želje kupaca u opremanju stambenih  i poslovnih prostora. Naši proizvodni pogoni su u Ivanjici i Beogradu a direkcija i salon nameštaja se nalaze u Kneževačkoj ulici u Beogradu.

Proizvodni program Robinie obuhvata kompletan pločasti nameštaj za stambene i poslovne prostore. Pored standardnog programa od oplemenjene iverice najpoznatijih svetskih proizvođača, izrađujemo nameštaj i od medijapana oplemenjenog prirodnim furnirom, kao i od punog drveta.

Da bi uštedeli na vremenu, ostvarili najpovoljnije, a istovremeno zadovoljili i estetsku stranu vašeg prostora, inžinjer ili arhitekta će doći kod vas, izraditi idejno rešenje i predložiti vrstu materijala i okova. U dogovoru sa kupcem, naši inžinjeri rade projekat i 3D-vizuelizaciju, koja kupcu pomaže da bolje sagleda na koji način će se nameštaj uklopiti u postojeći enterijer.

Materijal koji koristimo pri izradi je od oplemenjene iverice – univera u širokoj lepezi dezena, bojenog i lakiranog medijapana u preko hiljadu nijansi, masivnog drveta bukve, hrasta, trešnje i drugih vrsta. Ugrađujemo najbolji okov i pri tome predlažemo više varijanti shodno mogućnostima i željama kupca. U proizvodnji nameštaja, koristimo pločaste materijale i okov najpoznatijih svetskih proizvođača, kao što su Fundermax, Egger, Cleaf, Grass, Blum, Hettich, FGV.

Za protekle tri godine rada, smo stekli ogromno poverenje od naših kupaca što nam pokazuju brojne preporuke i zadovoljstva naših mušterija kako fizičkih tako i poslovnih lica, kao što su:

Zdravstvena ustanova MULTIPHARM
GEOGRAFSKI FAKULTET Beograd
PEDERSEN&PARTNERS doo Beograd
SKILLS TRAINING CENTER doo Beograd
SPRINGBOARD doo Beograd
Osnovna škola SVETOZAR MARKOVIĆ Beograd
VORTEX doo Beograd
UNIGRAD doo Beograd
LINEA COMPANY doo Zemun
VEM MODA doo  Beograd
CITY EXPRESS doo Beograd
TALIA doo
YO!
LABORATORIJA KLINIČKI CENTAR Beograd
DEČIJI BUTIK GRADSKA BEBA Beograd
 
 

More in this category: Kuhinje »
back to top