Menu
Zašto nameštaj "po meri"

Zašto nameštaj "po meri"

 Zašto bi ste se odlučili da pozovete radionicu koja radi nameštaj po meri? Odgovor je jednostavan: Može li industrija nameštaja da uradi ovo?

       

    

 

Svako ko reši da ima novu kuhinju može se susresti sa brojnim problemima, iako to na prvi pogled ne izgleda tako. Bojimo se da grešite, ako mislite da ste završili projektovanje kuhinje time što ste se odlučili za njen izgled, boju i tehniku. Nećete verovati da ćete najveće probleme upravo imati sa nekim sporednim stvarima koji se dešavaju pre nego što majstor montira kuhinju. Neki od tih stvari su raspored utičnica za aspirator, šporet ili halogen sijalice, zatim dovod i odvod vode za mašinu za sudove, gipsarski radovi, i dr. Ako sve ovo niste predvideli u projektu kuhinje, onda nemojte da se iznenadite ako mašina za sudove izlazi oko 10 cm van svih elemenata, ako morate kabl od aspiratora da uključite ispod elemanata ili namate dovoljnu dužinu aspiratorskog creva. Sami znate, da svaki naknadni dolazak majstora će Vas koštati vremena, para i živaca, a kuhinja opet neće biti onakva kavu ste je zamišljali.
Zbog svega ovoga smo se odlučili da uradimo ovu stranicu, kao jednu vrstu pomoći našim kupcima. Iako je cilj internet marketinga kratka prezentacija, mi smo ovde namerno prekršili pravilo. Ovi saveti su nastali kao rezultat iskustva u izradi i montiranju kuhinja.

 

More in this category: Projektovanje kuhinje »
back to top